Aap Ke Aa Jaane Se - 17. 8. 2018. - Gauri i Vedika se porode, dolazi do zamena beba!

Najave za indijske serije

Aap Ke Aa Jaane Se – 17. 8. 2018. – Gauri i Vedika se porode, dolazi do zamena beba!

By  | 

Gauri i Vedika se porode, dolazi do zamena beba!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Sahil je pijan i šeta ulicom utučen. Bumi dolazi do njega i kaže da neće da se uda za njega, svesna je da on samo voli Vediku. Sahil joj kaže da je video u njenim očima zaljubljenost (Bumijevu ljubav prema Sahilu), a oči nikada ne lažu. Bumi insistira da ne može zauzeti nikada Vedikino mesto, ne postoji priča Sahila i Bumi. Sahil pita gde je Vedika, on više nije onaj isti Sahil Agarval i dokazaće to. On šeta ulicama pijan i viče da mrzi Vediku. Onesvesti se i padne na pod, neki prolaznici ga uoče i pomažu mu.

Vedika se porađa i gubi svest. Rodila je dečaka! Gauri se isto porodila u sobi pored i rodila je devojčicu. Dipak se nada da će dobiti sina, a onda zove Bimlu. Bimla se ušunja u Vedikinu sobu, poljubi čelo bebe srećna što vidi naslednika porodice Agarval – Sahilovog sina. Ona uzima bebu sebi u ruke i kaže zlobno: ,,Zbogom, Vedika. Čim se probudiš, doktorka će ti reći da si rodila mrtvo dete. Onda ćeš ići u zatvor – svi te i dalje smatraju krivom za Anđaninu smrt. Zbogom onda!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ode sa bebom iz bolnice. Tamo, medicinska sestra izlazi i informiše Dipaka da je dobio devojčicu. Dipak pobesni i odluči da učini nešto pre no što se Gauri probudi. On uzima svoju bebu i hoće da je baci u kantu za smeće, ali onda stane i čuje kako doktorka i medicinska sestra komentarišu zašto je Vedikino dete umrlo. Dipak kaže u sebi: ,,Puno sam zla učinio i zla naneo Vediki. Vreme je da se odužim za to. Daću joj ovu bebu krišom i niko neće znati nikada da ovo nije njeno dete. Vedika će je sigurno odgajiti sa puno pažnje i ljubavi!” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *