Vir je besan na Sijine drugarice!

Vesti

Savitri Devi College & Hospital – 10. i 13. 8. 2018. – Vir je besan na Sijine drugarice!

By  | 

Vir je besan na Sijine drugarice!
Prevod: Maya.

Sija ulazi nevoljno u bolnicu sa svojim drugaricama i razmišlja: ,,Verovatno se svi ovde sećaju one scene od juče. A i on je još uvek ljut na mene. Dovela sam ih ovde pored toga. Biću u velikom problemu ako ih on bude video!”
Ona predloži drugaricama (Seemi i Rekhi) da pođu sada natrag pošto je Vir jako zauzet, a i bolnica nije mesto za posete. Ove odbijaju i žele da čekaju za Vira. Sija im predloži da se prvo pomole, pa onda da odu kod Vira. Ona sklapa ruke i zatvara oči moleći se: ,,Molim Te, Bože, spasi mi ugled. Nadam se da neće biti nikakve nepogode više. Ako se Vir naljuti na moje drugarice i reaguje burno, mama i tata će saznati to i biće jako tužni!”
Ona otvara oči, vidi da joj drugarice nisu tu i pita gde li su. Obrati se božanstvu: ,,Nisi čuo moje molitve? Sada će biti haos. Gde da ih nađem? O, sveti moj Bože!”
Ove dve hodaju po bolnici i čavrljaju veselo. Rekha ugleda krv kod neke pacijentkinje, onesvesti se i padne na pod. Ova druga je ubaci u kolica i kaže za ovo Siji. Vir priča sa Kabirom o pacijentima i brine se o pacijentima u sobi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *