Jiji Maa - 28. 8. 2018. - Utara priznaje svoje zločine napokon!

Najave za indijske serije

Jiji Maa – 28. 8. 2018. – Utara priznaje svoje zločine napokon!

By  | 

Utara priznaje svoje zločine napokon!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Utara trči za Šrejom i kaže joj da stane. Šreja je gurne, istrči kao plesačica u hol kuće i pleše sa ostalima. Utara vidi veliki luster iznad i misli kako će svi reći da je ovo bila nesreća. Ona odveže kanap namerno i smeje se zlobno. Luster se otkači i krene pravo sa svojim šiljcima i svetiljkama da pada. Vidan ugleda to i gurne Šreju, a onda biva proboden. Utara je zapanjena i osmeh joj nestane. Vidan padne na zemlju i sada mu plava majica postaje crvena.

Svi prisutni se uplaše i viknu. Gosti se raziđu i odu odatle. Utara dotrči do Vidana i viče njegovo ime. Vidan izusti “mama” i zatvori oči. Utara je zapanjena, počne da plače i vrišti. Falguni se pretvori u Boginju Durgu i stane tu. Utara je zapanjena, padne na pod i gleda je. Falguni uzima trozubac i uperi ga ka njoj vičući: ,,Evo kako se tvoja zloba okončala. Ubila si svog sina danas. Pogledaj! Pogledaj njegov leš!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Utara plače i jeca: ,,Ja… Moj sin je kažnjen za moje grehe. Bila sam puno zla. Ubila sam Falguni. Ubila sam Gajatri (Sujaševu majku), svoju rođenu sestru. Puno sam pogrešila. Priznajem sve greške. Ne mogu da živim bez svog sina!”

Ona plače za Vidana i priznaje sve greške. Falguni zamahne trozupcem i kaže joj da će biti sada kažnjena za sve to. Utara zavrišti i zažmuri od straha. Trozubac joj se zabode u haljinu. Svetla se upale… Utara ustane i hoda unazad. Zapanjena je kad vidi tu Sujaša, Đajanta, Nijati i Falguni. Svi je gledaju sa puno mržnje. Vidan otvara oči, ustane i skida pancir sa svoje odeće. On uzme kesicu crvene boje (lažna krv) i baci je na pod. Crvena boja se razlije po zemlji i Utarinim nogama. Utara je zapanjena i oslovi ga, a onda se okrene ka Falguni i upita je: ,,Falguni? Ti? Kako možeš biti živa? Umrla si. Mrtva si bila. Odradili smo tvoje poslednje obrede!” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *