SiddhiVinayak – 220. epizoda – Rudra otkriva da on zapravo nije Šankarev sin!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 220. epizoda – Rudra otkriva da on zapravo nije Šankarev sin!

By  | 

SiddhiVinayak – 220. epizoda – Rudra otkriva da on zapravo nije Šankarev sin!
Manđiri kaže Rudri da mu je napravila “kheer” i “poori”.
Rudra se iznenadi: “Mislio sam da ćeš me mrzeti zbog onog juče i da nećeš hteti čak ni da me pogledaš.”
Ova mu kaže da je bespomoćna jer i dalje mora da ga voli, ipak je on njen sin.
Rudra joj zatraži da ga nahrani, ali mu ova opali šamarčinu i baci hranu: “Moja ljubav te je mnogo razmazila! Ali sad će te ovaj šamar vratiti na pravi put! Do sad si imao prilike da vidiš samo moju ljubav, ali sad ćeš videti i moju mržnju! Misliš da me iskoristiš za svoje sebične razloge i pošalješ me u zatvor, a da ja sedim skrštenih ruku? Misliš da sam neka svetica/boginja? Obračunala sam se ja sa stotinama poput tebe. Ko ti misliš da si? Trebalo je da umreš istog trena kad si rođen! (Opet ga ošamari.) Da je Vin saznao šta si uradio, postarao bi se da ostatak života provedeš iza rešetaka! On mi je pastorak, pa opet razume bol jedne majke. A ti si mi rođeni sin ali ne znaš značaj veze. Dobro me sad slušaj! Ako želiš da ostaneš u ovoj kući, prestani da razmišljaš o Sidi! Ne sme ni da ti padne na pamet ako hoćeš da ostaneš ovde, inače možeš slobodno da ideš! Nemoj da ti je palo na pamet da kupuješ bilo šta za tu Sidi mojim novcem! Bićeš srećan ako se budeš držao svojih granica. Nemoj zaboraviti ovaj šamar inače ćeš opet biti tretiran na isti način!”
Ona se potom okrene i ode.
Rudra prokomentariše: “Gđa Manđiri Kundra će još na dugo i na široko čuti odjek ovog šamara! Samo gledaj šta ću sad da uradim! Čak ni bog Rudra neće moći da razdvoji Sidi od ovog Rudre!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *