Bepannah – 126. epizoda – Zoya izaziva Adityu da prisustvuje na njenom venčanju!

Bepannah

Bepannah – 126. epizoda – Zoya izaziva Adityu da prisustvuje na njenom venčanju!

By  | 

Zoya izaziva Adityu da prisustvuje na njenom venčanju!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Aditya otvori oči i pogleda ka uplakanoj Zoyi. Nasmeje se ponovo i pita je hoće li ponovo reći da joj ne znači. Znači joj. Arshad stoji pored i gleda ih. Brinuti o nekome puno jeste znak ljubavi. Zoya mu kaže da prekine. Napravio je dramu pred svima! Ona priđe Arshadu i pita ga da li je dobro. Arshad potvrdi. Zoya mu kaže da pođe sa njom. Ne želi da bude ovde više ni tren. Ode sa Arshadom odatle. Aditya ustaje i kaže da je dobro.

Noor se spakuje i sprema da ode s posla. Šef joj priđe i pita je šta to radi. Ne može da ide. Obećala mu je da će sve učiniti za ovaj posao. Noor kaže da je on uperio prst u njen karakter, a ona to ne podnosi. Neće više da bude ovde, odlazi. Šef joj kaže da je okončao zbog nje sve kontakte sa Vikramom Sethijem (njegovim klijentom).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Noor se iznenadi i pita je zar je to učinio za nju. On potvrdi i kaže joj da neće videti tog klijenta ponovo ovde. Neka ide ako hoće! Noor ostaje i vraća se na radno mesto.

Njen šef ulazi u svoju kancelariju i zove Sethija. Priča sa njim drugarski i kaže mu da je kontrakt njegov. Pričaće o svemu kasnije, devojka je isto ovde i neće reći ništa protiv njega. Neka ne brine.

Ispred, Arshad se izvinjava Zoyi na svom ponašanju. Ona zna da on nije nasilnik i da nikada nije nikoga tukao ovako. Nije trebalo da udari Adityu ovako. Zoya mu kaže da shvata njegova osećanja, ali da nije ispravno udariti nekoga. Arshad se pokaje i izvini joj se. U pravu je. Da li je Aditya u pravu? Znači li joj? Zoya kaže da u prijateljstvu briga i pažnja uvek postoje. Samo to. Arshad je uporno pita da li je 100% sigurna u to – da je ovo samo prijateljstvo, a ne ljubav. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *