Naagin 3 – 30. ep. – Shahnawaz hipnotiše Belu, Mahir i Vish ih pronađu!

Indijske Serije

Naagin 3 – 30. ep. – Shahnawaz hipnotiše Belu, Mahir i Vish ih pronađu!

By  | 

Shahnawaz hipnotiše Belu, Mahir i Vish ih pronađu!

Mahir nastavlja da traži Belu kod kuće. Vish se pretvori u zmiju i iskrade se iz kuće iza Mahira. Ona stoji na vratima i razmišlja da mora nekako da spasi Belu. Mahir je vidi i pita je šta radi tu. Vish kaže da ju je Shaan odveo. Shaan/Shahnawaz stiže ispred svoje pećine i kaže da su stigli do svoje sudbine. Sumitra, Paulo, Anu, Kuhu srećno plešu. Shahnawaz kaže Beli da izađe držeći ga za ruku, to je jedini način da izađe iz tog palanquin-a. Bela izađe držeći ga za ruku, razmišlja da će da pobegne. Shahnawaz kaže da će njihovo venčanje uskoro početi, ona mora da izgovori svete stihove i da se uda za njega. Bela pobegne. Shahnawaz se nasmeši. Bela stigne do litice. Sumitra i Anu dođu tu i pitaju je šta radi tu, na silu je vrate. Bela moli da je puste, njih je sve hipnotisao Shahnawaz. Shahnawaz kaže da je ona u pravu, svi srećno plešu i više nema mržnje. Bela ga upozorava da je pusti. On da noževe Sumitri i Paulomi i kaže im da odrube glavu jedna drugoj. One priđu jedna drugoj. Bela pokuša da ih zaustavi i kaže Shahnawazu da ih zaustavi. Shahnawaz im naredi da stanu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mahir nastavlja da pita Vish gde je Bela. Vish iskoristi svoje moći i vidi kako je Shahnawaz oteo Belu i kako ona pokušava da pobegne. Mahir kaže da mu sad treba samo njegova porodica, šta ona to radi. Ona mu kaže da je prati, kaže mu da vozi auto. Ona zahvali Bholenath što joj je vratio moći i što je videla gde je Shahnawazova pećina. Shahnawaz primeti to i misli kako Vish ne može da pronađe svet koji je on stvorio, neće znati gde je pećina, niko ne može izaći živ odatle. Ona stvori zaštitnu barijeru oko pećine. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *