SiddhiVinayak – 230. epizoda – Sidi i Gauri omame Manđiri!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 230. epizoda – Sidi i Gauri omame Manđiri!

By  | 

SiddhiVinayak – 230. epizoda – Sidi i Gauri omame Manđiri!
Manđiri ubedi Vina da prekine terapiju bar narednih 11 dana jer im idol boga dolazi u kuću i ona kao veruje da će je to ozdraviti.

Rupmati i producent dolaze u kuću Kundrinih i dozivaju Rađvira i Praći. Šankar tako saznaje da njih dvoje glume u onom glupom filmu. Rupmati govori Šankaru da ovo dvoje nisu dolazili na snimanja pa imaju veliki gubitak i traže ogroman novac. No, Šankar se ne da prevariti, dobro zna koliki je zapravo gubitak (mnogo manji) i preti im da samo jednim pozivom može da im zaustavi priliv novca. Kaže im da će ovo dvoje doći da završe to snimanje. Rađvir mu se izvinjava. Sidi kaže Šankaru da je on još davno obećao da će snimiti film sa Rađvirom. Šankar shvati da je to tačno i reši i obeća da ispuni to što je rekao – Praći i Rađvir će se pojaviti u njegovom filmu. Praći i Rađvir su presrećni.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sidi teši Vina koji je jako tužan zbog Manđirinog stanja. Uspeva da mu popravi raspoloženje. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *