Odbačeno siroče - 1144. ep. - Garima umire, Guman preti Surađu i Čakor!

Indijske Serije

Odbačeno siroče – 1144. ep. – Garima umire, Guman preti Surađu i Čakor!

By  | 

Prevod: Maya. Hvala. 😀

Garima leži na zemlji i priča Surađu i Čakor: ,,Gospodin Guman i ona Imli Devi… će danas da unište sve. Guman je veliki lažov i prevarant. Dogovarao se sa braćom da izvuče Imli Devi iz zatvora i da sa njom sve uništi. Ja sam čula to (prikazan je FB) i izgrdila ga. On se naljutio i ubo me nožem u stomak. Vatsala i Maduri su videle ovo i ušle da mi pomognu. On je ošamario Vatsalu i poveo je sa sobom. Bog me je čuvao živom… samo kako bih mogla vama dvoma da kažem istinu o njima. Ubijte ih. Ona Imli Devi je crna mrlja za sve žene. A Guman Sing misli da su mu žene ispod nogu. Plašila sam ga se puno. Da sam mu se ikada suprotstavila, morala bih da bežim u rodnu kuću i da im budem teret tamo. Ali sad… sad… više nisam bespomoćna. Kad sam vas dvoje videla, dobila sam hrabrost. Čakor, ti si svima dala snagu i veliku podršku. Ubijte ih. Gumanovi i Imlini zločini moraju da se okončaju vama dvoma. Nema koristi od mog života. Rekla sam Surađu istinu o Gumanu Singu!” Surađ kaže da su već sve saznali. Garima nastavlja: ,,Ne, još niste saznali sve. Guman… On se bavi trgovinom žena. U šumi… otvorio je bazar žena. Ko zna koliko je nedužnih devojaka zarobljeno tu… Nije poštedio ni ženu svog mlađeg brata (Maduri). Videla sam kako je spavao sa njom, ali nisam ništa mogla da učinim da sprečim to.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *