Shakti!Sestre 605. ep.,Harman zahteva od oca da mu kaže gde je Gulabo!

Indijske Serije

Shakti!Sestre 605. ep.,Harman zahteva od oca da mu kaže gde je Gulabo!

By  | 

Shakti – 1. 9. 2018. – Harman zahteva od oca da mu kaže gde je Gulabo!

Prevod: Maya.

Prito dodirne Harmama po licu i onda ga ošamari pa otrči iz sobe. Harman je zbunjen što ga majka ne prepoznaje, a ni on se ne seća ničega. Nedostaje mu Somija i stalno misli o njoj i hoće da zna gde li je ona sada.

Ovamo, Somija sedi u sobi na krevetu. Samir dođe tu i oslovi je: ,,Rošni. Rošni. Rošn…”
Ona se ne odaziva na to i ćuti zamišljena. Samir: ,,Kuši. Vidi, znam da je ovo nov život za tebe. Čak ti je i ime novo. I treba da se na to navikneš. Sada ću te zvati onako kako ti hoćeš, važi?”
Somija se nasmeje i ustane: ,,Dobro, hvala ti. Možeš li sada da mi kažeš gde su mi roditelji? Imam li brata ili sestru? Moja rodna kuća?”
Nastavak na sledecoj stani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *