SiddhiVinayak – 241. epizoda – Rudra je zapravo oženio Urvaši!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 241. epizoda – Rudra je zapravo oženio Urvaši!

By  | 

SiddhiVinayak – 241. epizoda – Rudra je zapravo oženio Urvaši!
Manđiri odvede Sidi u svoju sobu i pita je da li je Rudra posumnjao u nju. Ova se nasmeje. Manđiri joj kaže kako je Rudra jako pametan, ako bude makar malo posumnjao, plan će im propasti. Moraće da napravi mesto za sebe u njegovom srcu tako da niko ne bude mogao da je zameni. Moraju postati jako bliski, gotovo nerazdvojni. Rećiće mu istinu o njoj kad se bude ludo zaljubio u nju. Sidi klimne glavom.
Manđiri: “Sad ću morati da saznam da li je Rudra zaista upao u zamku ili igra neku igru.”
Začuje se Sidinin glas: “Zaista je upao u našu zamku, majko!”
Sidi kao nevesta pogleda u pravu Sidi koja se pojavi na vratima obučena sasvim normalno. Manđiri ih obe pogleda. Prava Sidi izjavi da je zato Rudra svojevoljno oženio Sidi. Sad ne želi da ni sekund bude bez nje. Lažna Sidi skine masku Sidinog lica i ugledamo mladu devojku. Manđiri se nasmeje. Urvaši (devojka koja se maskirala kao Sidi) pohvali se kako je njen ples poznat u celoj Maharaštri. Uradila je sve što joj je rečeno. Sidi ispriča da je Urvaši zapravo zakasnila, pa je ona morala da se obuče kao mlada i siđe u dnevnu sobu kod Rudre. No, namerno nije stavila drugu minđušu kako bi dobila na vremenu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *