Ishq Mein Marjawan - 298. ep. - Dip i Arohi se bore!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 298. ep. – Dip i Arohi se bore!

By  | 

Arohi se moli da se osveti i ubije Dipa. Arohi dotakne stopala “babi” i Guru Ma. Zahvali im se za sve, nikada im neće moći dovoljno vratiti. Guru Ma veli da postoji razlog zašto joj je Bog dao ovaj život. Arohi idei i pita za Abhija. Želi da mu zahvali. Guru Ma govori da on nije tu. “Baba” veli da je Arohi još slaba, Guru Ma govori da ako je Abhi rekao da je spremna, onda to sigurno jeste.
Arohi ide, Abhi je krišom prati.
Tara pozove Dipa da krene sa njom, on veli da je zauzet. Ona govori da je Dasehra (indijski praznik koji se slavi 10 dana i simbolizuje pobjedu dobra nad zlom) Želi da obave molitvu. Dip veli da ga ne interesuje to. Majka dolazi i pita ga što to govori. Dip veli da ako ona želi, biće molitve.
Molitva počinje, Tara i Dip je obavljaju. Arohi je ispred i viri. Majka pita Dipa da obavi “Rawan Dehan”. Arohi krije lice, neko zove Dipa. On izađe da se javi. Arohi dođe tu prekrivenog lica. Napadne ga. Dip pita ko je poslao, Virat? Bore se. Dip pita da li misli da je ekspert, ko je ona?
Tara se pita gdje je Dip. Majka ga traži isto. Tara veli da mrzi kad je Dip ostavi samu.
Arohi uzima drvo i bori se sa Dipom. On se brani i pita ko je ona. Prepoznaće je. Bore se mačevima. Arohi se bolji bore, ali on se brani. Arohi ga krene ubosti, ali njegova majka dođe i uzme mač.
Najava: Dip i Arohi se bore. Dip veli da je niko neće spasiti. Abhi posmatra Arohi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *