Roop: Mard Ka Naya Swaroop 102. ep.!Išika pristaje da se uda za Ranvira!

Indijske Serije

Roop: Mard Ka Naya Swaroop 102. ep.!Išika pristaje da se uda za Ranvira!

By  | 

Roop: Mard Ka Naya Swaroop 102. ep.!Išika pristaje da se uda za Ranvira!( 15.10.2018.)
Ranvir zaključava Rupa u ćeliji.Rup mu kaže da će otkriti ko mu je postavio zamku.Kandjal govori Išiki da se prvo uda, a posle ostvaruje svoje snove.Kandjal joj kaže da su je uvek podržavali, ali više ne.Rupesh takodje govori Išiki da joj je majka u pravu.Svi u kući brinu za Rupa.Šamšer dobija poziv i kaže da je Rup uhapšen.

Ranvir pokuša da oblati Rupa kod medija.Šamšer vidi medije i isteruje ih.On prilazi Rupu i kaže da je želeo da ga vidio u inspektorskoj stolici, a ne tu.On uzima štap da ga tuče.Himani dolazi i hvata štap.Himani donosi papire za kauciju i odvodi Rupa kući.

Ranvir se nalazi sa Išikom u hramu, te joj priznaje da je Rup njegov brat.Ona je šokirana.Išika dolazi kući i kaže roditeljima da je spremna da se uda za Ranvira.Kandjal je srećna i grli je.
Gledaćete:Ranvir govori da se Išikini roditelji slomljeni zbog Rupa i da je on obećao da će oženiti Išiku kako bih joj sačuvao čast.Šamšer i Rup su šokirani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *