Silsila Badalte Rishton Ka - 108. epizoda - Kunal misli da je Molina trudnoća laž!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 108. epizoda – Kunal misli da je Molina trudnoća laž!

By  | 

Silsila Badalte Rishton Ka – 108. epizoda – Kunal misli da je Molina trudnoća laž da ga odvoji od Nandini!
Prevod: Maya.

Moli je napolju, ugleda kako kola ide ka nekom detetu na ulici i potrči da ga spasi. Padne na zemlju zajedno sa detetom, ali ustane onda kao da ništa nije ni bilo. Kunal je sumnjičav i gleda ovo zabrinuto. Moli dolazi kući gde svi plešu. Kunal joj priđe i pita da li je dobro, malopre ju je baš video kako pada na zemlju. Moli ga pita da li je sumnjičav i ode da pleše tu sa Radikom i ostalima.
Nandini stoji ispred ogledala u svom stanu uplakana i gleda šare na svojim rukama. Ona zamišlja tu iza sebe Kunala kako je grli, ali ubrzo shvata da on nije tu.

Sledećeg dana, Kunal dolazi da se vidi sa Dr Ašom i pita oko Molinih izveštaja trudnoće. Ova izgleda malo čudno dok priča.
Moli čeka Kunala da dođe i pita se gde je on sada. Osvrće se i traži ga okolo. Plamen sveće pred svetinjom se ugasi. Sviti odmah viče kako je to jako loš znak, ali Radika tvrdi da se ništa nije desilo i samo da Moli ponvo zapali plamen i da nastavi molitvu. Zapali plamen.
Moli razmišlja o svemu šta se desilo, o Kunalu i onda u sebi odluči da učini nešto za njegovu sreću istinski. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *