Naagin 3 - 45. ep. - Novi likovi donose nove probleme za Mahira i Belu!

Indijske Serije

Naagin 3 – 45. ep. – Novi likovi donose nove probleme za Mahira i Belu!

By  | 

Prevod: Maya. Hvala. 😀
Mahir kaže da neko hoće da mu napakosti sigurno. Poziva Belu da siđe dole i kaže da je svi čekaju, a onda ode. Vikrant se vrati u svoj prvobitni oblik i kaže Beli da ide, samo neka se drži podalje od mesečeve svetlosti (sjaja). Bela izađe i pita se šta je to učinila. Sumnja samu sebe da nije greškom ubila Poulomi. Ona ugleda Mahira, dotrči do njega uplakano i zagrli ga.
Mahir je oslovi zabrinuto i pogleda. Onda je pita šta je bilo, neka sedne i kaže mu lepo. Bela pođe da mu kaže za Poulomi i veli da je pokušala da sredi stvari, ali se dogodilo suprotno ponovo. Mahir je zagrli i teši tvrdeći da će sve biti u redu. Vikrant spakuje Poulomin leš u mračnu torbu i misli kako će sada sa Belom da bude samo najgore. On kaže majci da će se igrati njenim mozgom kao što je ona (Bela) njegovim srcem. Hoće da Bela ubije Mahira, a onda da izgubi sve snage i da on vlada samo. Nasmeje se zlobno i majka ga sluša pažljivo. Mahir joj kaže da sedne i pita šta je problem.
Bela mu kaže da je dobro i izvini se. Mahir se izvini njoj i kaže da je poznaje dobro, bez obzira na razlike između njih dvoje – tu nema nikada prevare. Pita je zašto je plakala malopre.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *