Ishq Mein Marjawan - 315. ep. - Dip je prepoznao Arohi?!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 315. ep. – Dip je prepoznao Arohi?!

By  | 

Dip grdi obezbjeđenje, neka nađu Mausi. Tara govori da je on zabrinut za majku, a ne njenog brata. Dip veli da ga policija traži. Tara veli da on ne radi ništa, gdje joj je brat? Neka ga nađe. Dip je gurne, policija istražuje, on se ne miješa u njihov posao. Saznaće ko je to uradio. Tara ode.
Arohi dolazi u Vasundrinu sobu i pokušava da ukrade ključeve. Dip ide ka sobi, Vasundra uhvati Arohi za ruku. Arohi govori da je padao. Vasundra joj govori da ne dolazi u njenu sobu bez dozvole. Arohi veli da je došla da joj da lijek, neka se ne ljuti. Ode i padne. Dip je uhvati, Abhi ih vidi.
Vasundra krije ključeve. Abhi pita Arohi da li je luda, neka ne pravi takve poteze, Dip je dolazio takođe. Pokušao je da ga zaustavi. Arohi pita šta da radi, mora da radi ono zbog čega je tu. Asbhi je upozori da bude opreznija. Arohi veli da mora saznati šta je u tom sanduku.
Noću, Mausi kuca na Arohina vrata, čuvari je vide i ona pobjegne. Dip se pita kako je ušla u kuću,a da niko od njih nije vidio? Abhi govori da je ušla kroz prozor. Dip dobije poruku, neko ga pita da dođe na određenu adresu.
Dip dolazi na to mjesto. Pita se gdje je Kašjap. Vidi da su vrata zatvorena, neko pobjegne. On trči za tom osobom, Kašjap bježi od njega. Dip se pita šta se dešava.
Arohi je prerušena kao plesačica. Dip dolazi u bar, Arohi pleše oko njega na pjesmu “Laila Main Laila”. Ima maramu preko lica, ipak Dip izusti njeno ime.
Najava: Arohi je prerušena u plesačicu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *