Bepannah – 172. epizoda – Zoya sazna istinu!

Bepannah

Bepannah – 172. epizoda – Zoya sazna istinu!

By  | 

Zoya sazna istinu!

Harsh i Anjana se svađaju. Dete ih krišom posmatra. Anjana moli Harsha da joj ne radi to. On ne može da da njeno pravo Kalpani Dadheech. On joj kaže da tiše priča. U kući su deca. Nju nije briga. Treba i oni da znaju kakav je njihov otac. On je gurne i ode. Anjana je slomljena. Dete u hodniku plače. Ispostavlja se da je to Adityin san, on se probudi. To je bio košmar. Zašto je sanjao opet taj san posle toliko dana? Zoya uđe donoseći kafu i zatekne njega kako radi. On joj kaže da odmah ode. Ona predloži da ona prva ode. Reći će Victoru da ide kući. Aditya se pita kad će ga taj košmar napustiti. Hvala Bogu, to je sad samo san!
Rajvir poprska vodom Nani po licu da bi je probudio. Ona ustane, ima glavobolju. On je pita da li je uživala. Ona ga moli da ućuti. Glava je jako boli. On kaže da bi mnogo pre pobedili da nije bilo tog alkohola. Ona ga pita da lii je nešto pošlo naopako. On je nazove alkoholičarkom. On je izašao iz kuće. Ona je trebala da bude pažljivija, ali umesto toga ona je počela da pije. Onesvestila se. On viče na nju. Izgubili su šansu koju su godinama čekali! Ona prizna da je njena greška. Moli ga da joj oprosti, neka ne izgovara tako teške/bolne reči. Ona je u suzama. On je uzme za ruku. Shvata li šta to znači? To znači da će Zoya obavestiti policiju i sad će ga oni juriti! Onda će njihov plan zauvek propasti. Ona je sigurna da se neće raspasti tako lako. Samo su se malo poljuljali. Obećava mu da neće ni pogledati alkohol dok ne postignu svoj cilj! Sledeći put će piti kad konačno unište Huda porodicu. On je natera da obeća to. Žao mu je što je vikao na nju. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *