SiddhiVinayak – 269. epizoda – Sidi ne uspe da raskrinka Urvaši!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 269. epizoda – Sidi ne uspe da raskrinka Urvaši!

By  | 

SiddhiVinayak – 269. epizoda – Sidi ne uspe da raskrinka Urvaši!
Sidi krišom, u Urvašinu činiju s hranom, sipa opijum u nadi da će ova sve da ispriča. Međutim, Rađvir spazi da Urvašina hrana izgleda bolje, pa uzme njenu činiju, a njoj da svoju. Gauri, pak, uzme činiju od Rađvira, a onda joj istu tu činiju uzme Praći. Sidi je zabrinuta jer je ta činija za Urvaši. Praći taman da uzme zalogaj kad joj Urvaši oduzme činiju i počne jesti iz nje. Sidi je zadovoljna.

Urvaši ode u svoju sobu i zavrti joj se u glavi. Sidi je tu već instalirala kameru kako bi snimila njeno priznanje.
Ona dođe kod Urvaši pa počne: “Hoćeš li da izvedeš Lavani ples? Mom prijatelju/ci je potrebna dobra Lavani igračica za Divali.”
Urvaši izjavi da je to njena prošlost, ona je sada Urvaši Kundra.
Sidi: “Ja sam čula da je izvođač uvek izvođač.”
Urvaši: “Gluposti!”
Sidi: “Mislim da ti nisi Lavani igračica koja bi mogla nastupiti u Bombaju. Ja sam bolja plesačica od tebe. Superzvezda Vin Kundra je poznat kao dobar plesač upravo zbog mene!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *