Naagin 3 - 70. ep . -Višina duša se vratila da se osveti!

Indijske Serije

Naagin 3 – 70. ep . -Višina duša se vratila da se osveti!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Epizoda počinje sa Sumitrom koja sebe proglasi kao Naagrani Naagvansh-a. Ovo je ista palata iz koje je izbačena, neka svi vide. Pita Rohini i Aleka da počnu, neka se iskale sada. Oni uzmu ramove sa slikama zmija iz palate i bacaju ih. Sumitra doda da će njen “Nidok Vansh” vladati nad “Shesh Vanshom”. Stavi crni “tilak” na svoje čelo. Svima naredi da se bace na svoj posao. Ona uzme ram sa slikom Naagrani-Maa (Belina majka) i baci ga ispred palate. Juvi ugleda Belu i Vikranta kako stoje nad Višinom vatrom i liju suze. Sumitri kaže da ide da ih ubije. Sumitra ga odvrati od toga. Juvi je pita da li se ona to raznežila zbog sina (Vikranta)? Sumitra ga podseti da je pokušala da ubije Vikranta jednom, neće razmisliti dvaput pre nego što pokuša ponovo. Može da ga ubije, ali ne danas, danas su dobili Naagmani tako da će samo slaviti, imaju 364 preostalih dana da ubiju i Vikranta i Belu. Postala je Naagrani oba zmijska klana, ovo se dešava jednom u mnogo godina. Juvi je pita šta sledeće čine? Sumitra se vrati kući, izbacuje Andija i Kuhu iz kuće. Andy: “Šta to radiš, Sumi?” Sumitra ga podseti koliko je moćna, poseduje Naagmani sada. Kuhu je moli da misli na malu Ruhi. Rohini se ubaci, svi oni mrze spomen imena Ruhi. Mahir se pridruži, pita za igračke. Juvi mu kaže da i on pokupi torbu i ode. Alek mu preporuči da ode da prosi, a Sumitra je ironična, kako je bezobrazan! Mahir potvrdi tužno, bezobrazan je, ovo je njegova kuća, neka mu kaže, gde da ode on? Kada čuje da ju je nazvao mamom, Sumitra se razbesni i gurne ga na pod.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *