Naagin 3 – 72. ep. – Vikrant, Bela i Viš zarobe Sumitru!

Indijske Serije

Naagin 3 – 72. ep. – Vikrant, Bela i Viš zarobe Sumitru!

By  | 

Naagin 3 – 72. ep. – Vikrant, Bela i Viš zarobe Sumitru!
Rohini i Alek probude Juvija i obaveste ga da ih je Sumitra prevarila, udružila se sa Belom i Vikrantom. Sad samo on može da se suprotstavi Beli. Predlažu mu da imenuje sebe za vođu Nidok klana. Mole ga da požuri, on im je jedina nada. Juvi ne može da veruje, ustane.
Svi se skupe u holu, Sumitra ih je sve pozvala. Sumitra dođe tu. Mahir joj govori da ju je on spasio kad se davila, zar se ne seća. Sumitra veli da je u pravu, seća se. Ona potom priđe Vikrantu i Beli pa suznih očiju sklopi ruke pred njima tražeći oproštaj. Potom pucne prstima i pod se otvori. Bela i Mahir propadnu u zemlju. Ostali su šokirani. Sumitra veli da se samo pretvarala da se promenila. Juvi izjavi da je znao da će da uradi nešto slično. Sumitra mu kaže da samo on zna pravo lice svoje majke. Ona potom počne dozivati Viš zapretivši joj da će ubiti Belu i Vikranta ako ne izađe. Viš se pojavi tu. Sumitra joj kaže da kaže ostalima ko je ona. Vikrant i Bela čuju njen glas pa se pretvore u zmije i pokušaju da se uspenju nazad, ali uspeju da stignu samo donekle. Viš traži od Sumitre da oslobodi Vikranta i Belu. Ova je pita gde je Naagmani. Doda kako se Viš sigurno pita zašto Bela ne može sama da izađe na površinu, pošto je to za jednu zmiju najlakše, ali sad neće moći ništa da uradi da se spasi. Alek, Rohini i Amita donesu lavu u zdelama i počnu da je prosipaju u rupu na podu. Mahir je uplašen i moli ih da ne rade to jer će Bela izgoreti. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *