Odbačeno siroče 1236. epizoda – Čakor se napila!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1236. epizoda – Čakor se napila!

By  | 

Odbačeno siroče 1236. epizoda – Čakor se napila!
Prevod: Maya.
Momak daje savete Ragavu i Čakor oko romanse. Čakor veli da nisu zainteresovani. Ragav mu uruči novac i pozdravi ga da ode odatle. Nakon što ovaj ode, on kaže Čakor da bi trebalo bolje da promene sobu ili će da se prehlade. Njemu se sviđa odeća i pokaže joj to, a njoj je neprijatno. Teđasvini kaže Anđor da se ne igra s vatrom. Anđor drži sveću i moli se za svoje roditelje. Teđasvini se takođe moli da se Čakor i Ragav na ovom putu zbliže.

Ragav kaže Čakor da dođe i da jede. Čakor mu kaže da prekine s tim. Nastavlja kako zna zašto on ovo radi i zašto je rekao menadžeru da su u braku, hoće da iskoristi lice Surađa i zna kroz šta ona prolazi. Ragav odgovara da je slagao da bi dobili ovde boravište, zašto uvek njega krivi i ona je zbunjena kad toliko misli svašta. Zatim je pita zašto ga je spasla, izvini joj se i nije istina ovo što mu priča. Zaljubio se prvi put u životu i ovo se desilo. On naziva ljubav pogrešnom stvari, njegova ljubav neće da bude šala. Ona ga gleda.
On kaže da ide odatle i izađe napolje gde ugleda hram. Neko ga posmatra iz daljine. Čakor uzme tanjir s hranom i počne da jede. Ragavove reči su joj u glavi. Ona baci hranu u stranu i ode iznervirano da obavi poziv. Zove Teđasvini. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *