Odbačeno siroče 1239. epizoda – Čakor odbija Ragavovu ljubav zbog Imli!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1239. epizoda – Čakor odbija Ragavovu ljubav zbog Imli!

By  | 

Odbačeno siroče 1239. epizoda – Čakor odbija Ragavovu ljubav zbog Imli!
Prevod: Maya.
Čakor trči ulicom i plače. Sve vreme razmišlja o Ragavu, a onda i o Imli. Potom, ona zovne Ragava i kaže mu da se vide. On kaže da želi isto nešto da joj kaže, samo neka dođe da se vide. Ona ga zove da se vide u hramu. Prekine i plače. Ragav je na putu i razmišlja kako će da nađe dobrog momka za Imli i da će je udati dobro. Čakor čeka u hramu i zbunjena je. Ragav dođe tu da se vidi s njom i kaže da nije mogao više da čeka, neka mu kaže šta joj oči govore. Jako je uzbuđen trenutno i ispriča joj kako je puno voli. Ona mu kaže da prihvati Imlinu ljubav. On je pogleda u čudu i pita je šta to govori. Ona mu kaže da zna da on voli nju, ali ga je Imli zavolela i neka nju prihvati i niko ga ne može voleti više od nje. Veruje da će i on Imli da zavoli vremenom. Imli se moli i govori da je počinila puno zlodela, neka ne dozvoli da joj prošlost uništi sreću i ljubav. Ako joj Ragav uđe u život – neće učiniti ništa loše više u životu. Zatim se pomoli za snagu Čakor da ubedi Ragava.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U hramu, Ragav pita Čakor šta to govori i zar je on neka stvar da se tako lako ponudi i preda. On se naljuti na nju i kaže joj da ga se kloni. Čakor se seća Imlinih pretnji, pada na kolena i krene da ga preklinje bespomoćno. Ragav joj kaže da ustane i da ga ne preklinje zato. On veli da će objasniti Imli neke stvari. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *