Odbačeno siroče 1255. epizoda – Imli obmane Čakor!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1255. epizoda – Imli obmane Čakor!

By  | 

Odbačeno siroče 1255. epizoda – Imli obmane Čakor!
Lalan dođe među seljane i počne ih nagovarati da prodaju svoju zemlju Banuu po duploj ceni. Imli dođe tu i kaže mu da prestane i da oni neće prodati svoju zemlju. Lalan ode. Imli ode kod Čakor i ispriča joj šta se desilo. Čakor odgovara da neće poštedeti Banua. Imli joj kaže da prvo mora da spreči seljane da prodaju zemlju. Čakor veli da je to njihova zemlja i da će samo oni da reše šta će. Imli izjavi da ima rešenje. Njih dve se nađu sa seljanima. Imli im predloži da plodnu zemlju koriste za uzgoj žitarica, a nerodnu da daju za fabriku koja će prerađivati te žitarice. Lep će profit imati. Čakor se svidi plan i pita ove da li pristaju da je podrže u vezi fabrike. Seljani pristanu. Imli im kaže da će morati da se potpišu i daju svoju dozvolu za prodaju zemlje. Ovi izjave da će uraditi tako. Imli pošalje poruku Banuu da je posao završen. Banu je presrećan. On ugleda Ragava pa naredi doktoru da mu da još neki elektrošok.
Imli dođe kod Banua koji joj naredi da nabavi Čakorin potpis na papire. Onda će on biti vlasnik celog sela. Imli mu kaže da ne može pobediti Čakor tako lako. Banu joj kaže da zna da ona njoj puno veruje, tako da će se potpisati. S druge strane, Ragav se probudi i padne sa kreveta. Seti se svog identiteta pa počne govoriti sam za sebe: “Moja ćerka je Anđor… moja ljubav Čakor Rađvanši… Sećam se svega… (nasmeje se) Ne možete mi ništa!”
Banu i Imli se raspravljaju. Ragav ih čuje.
On uzme telefon i nazove Čakor: “U velikom sam problemu….” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *