Silsila Badalte Rishton Ka – 168. epizoda – Kunal se ne seća Mišti i Pari!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 168. epizoda – Kunal se ne seća Mišti i Pari!

By  | 

Silsila Badalte Rishton Ka – 168. epizoda – Kunal se ne seća Mišti i Pari!
Sandija kaže Radiki da je baš srećna što je Kunal živ i da ona sad treba da se spremi da Kunala odvede kući i da uda Moli za Išana. To bi trebalo da se desi za 6 dana. Išan joj kaže da nije vreme da pričaju sada o tome. Sandija ne odustaje, kaže kako je bila tužna zbog odlaganja venčanja zbog Kunalove smrti, ali on je ipak živ i ne bi trebalo više da se odlaže to. Radika bi i njega trebalo da oženi. Išan je izvede sa sobom iz sobe i iskritikuje što je tako bezobzirna. Radika ih posmatra. Moli dođe do nje pa joj ova kaže da ide svojoj kući i živi svoj život. Moli se čini da je Sandija povredila svojim rečima Radiku. Radika kaže Moli da živi svoj život, ima pravo na srećnu budućnost. Grli je. Sandija kaže Moli da od sutra počinju sa ritualima i daljim pripremama za svadbu. Izvinjava se Radiki što ne može da je pozove, te doda da je za Moli bitno da nastavi dalje u životu zaboravivši na stare veze. Radika uverava Moli da će uvek imati njen i Didin blagoslov. Moli pođe sa Išanom i Sandijom, ali je neko oslovi s leđa. To je Kunal koji je izašao iz sobe. Svi se šokiraju. Moli se obraduje. Kunal pođe ka njoj. Deluje malo zbunjeno. On zagrli Moli. Svi se začuđeni. Kunal pita Moli kuda je krenula, ne ide nigde, mora da ostane tu sa njim. Moli ga pita zašto je izlazio, mora da odmara u sobi. Pari je srećna zbog Kunala, ali on nju gleda nekako bledo. Mišti ga pita kako se sada oseća. Kunal prokomentariše kako su devojčice jako slatke i pita Moli ko su one. Ne može da ih se seti, te zaključi da mora da su njegove pacijentkinje. Odjednom ga jako zaboli glava i padne u nesvest. Moli i Išan ga zadrže da ne padne. Kraj epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *