Dženet 11. i 12. epizoda!

Dženet-Cennet'in Gözyaslari

Dženet 11. i 12. epizoda!Arzu upozna lažnu majku!

By  | 

Dženet 11. i 12. epizoda!
11 epizoda
Arzu se provaljuje u kući gde žive Mukadeš i Dženet. Suna je ugleda. Selim odnosi broš zlataru. Želi pronaći osobu koja ga je želela uraditi, jer misli da će tako naći Dženetinu majku. Ozlem poziva Mahira i traži pomoć od njega. On je šokiran jer su svi mislili da je Ozlem otišla u SAD. Orhan kaže Melisi na ručku kako pod svaku cenu želi Dženet.
12 epizoda
Mukadeš je još uvek u bolnici. Orhan želi posetiti bolesnicu i njenu unuku, a prati ga Melisa. Arzu je takođe krenula u bolnicu, ali iznenadi se kada ugleda ko je već sve tu. Selim je od zlatara saznao neke podatke o brošu, ali treba posegnuti u prošlost. Sema želi istražiti Arzuinu prošlost i angažuje advokata.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *