Shakti! Sestre 749. epizoda! Roditelji đaka se protive Somijinom školovanju!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 749. epizoda! Roditelji đaka se protive Somijinom školovanju!

By  | 

Shakti: Astitva Ke Ehsaas Ki, 26. mart 2019, roditelji đaka se protive Somijinom školovanju!

Prevod: Maya. Hvala! 😘

Somija govori Harmanu da je vožnja biciklom sa njim odlična. Sindu ih posmatra i komentariše kako su jako slatki. Harman i Somija se voze na ukrašenom biciklu i uživaju u svojoj sreći i miru. Čuje se pesma (Aaj se teri gali meri hogayi). On je pita da li je dobro. Ona potvrdi. On joj kaže da ga pridrži. Ljudi na ulici vide ovo i hvale Harmana kako je brižan i romantičan. Dive im se. Harman i Somija se vrate kući. Prito je pita za ranu. Somija se našali, Prito joj donosi hranu u sobu dok ova uči (parate, nešto kao hleb, valja se okusiti).

Harman masira oca, a zatim smara Somiju remeteći joj učenje. Oni se šale i lepo provode. Somija nastavlja da uči, a Prito šalje Harmana i ostale u sobe. Harman pokuca na vrata Somiji i oslovi je, a ona se sakrije dok joj on peva (pesma Yeh Raat Aur Yeh Dori). Prito i Harak Sing se probude iz sna. Harman nastavi da peva, Somija pocrveni i nasmeje se.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *