Lola (Bella Calamidades) - od 97. do 100. epizode!

Lola (Bella calamidades)

Lola (Bella Calamidades) – od 97. do 100. epizode!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
97: Lorensa je rešila da prekine Silvaninu i Prisilinu lošu igru, maramicama briše znakove bolesti koje je Silvana sama nanela, da im do znanja da nije budala i da ih je dokučila. Vozilo puno eksploziva usred sela eksplodira. Osim tih eksploziva, eksplodirao je i šok u svim ljudima iz Ornerosa. Renato i Romanova bivša devojka su bili kod vozila kada je eksplodiralo. Odvode ih u kolima hitne pomoći, Rehina je stigla na mesto događaja sa sinovima i skrhana je. Romano i braća Galeano ne mogu da dopuste Loli da ostane sama na ulicama Ornerosa nakon još jedne tragedije koja je zadesila selo. Sve “dame” iz Ornerosa su složne da je nesreću ponovo donela Lola koja je bila u neposrednoj blizini, selo je udruženo (sem naših dobrih likova) da istera Lolu iz sela. Rehina u suzama zagrli Lorensu u bolnici, zahvaljuje joj se na lepim rečima kroz suze i što je zabrinuta za njenog sina. Prisila i Silvana, Huana, kao i svi seljani iz Ornerosa su se udružili i opkolili Lolu koja je primorana da se bori kako zna i ume, oni imaju nameru da je isto tako napadnu i oteraju. Lolinu nesreću sprečava Akiles Barasa i pucanj iz njegove puške, on govori da je on prima u svoju kuću. Silvana pokuša da spreči da joj on pomogne, ali Akiles je odlučan, drži pušku u ruci i govori Loli da je put njihov od sada, odlaze!
98: Akiles i Lola su u njegovom starom vozilu, on je podseti da joj je rekao: jednog dana će im se putevi spojiti. Silvana kaže Prisili da niko ne bi mogao da živi sa odvratnim stvorom kao što je Akiles, a Prisila joj kaže da je Lola živela čak i sa mrtvima na groblju, zar je zaboravila?
Felisa govori Huani da je mnogo rastužuje činjenica da Lola mora da živi sa matorim Akilesom.
Lola govori Akilesu da i on dobro zna da ne namerava da ostane zauvek tu. On je zarobi u nekoj staroj, ogromnoj kući. Kada on uđe unutra i pokušava da je dostigne, ona ga udari oštrim predmetom po glavi i ovaj se sruši na pod.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


We don’t own this picture.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *