Naagin 3 - 94. epizoda!

Indijske Serije

Naagin 3 – 94. epizoda- Tamsi pokvari Belin plan i želi da ubije Mahira!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
Bela, Viš, Vikrant i Mahir odlaze u Tamsinu sobu i shvate da Tamsi svaki dan pije neku tekućinu kako bi obnovila svoje moći. Dogovore se i slože oko toga da spreče da Tamsi popije tekućinu, kako bi oslabila i olakšala im da je pošalju nazad u njen svet. Neki ljudi koji podržavaju Belu iz sveta zmija dođu kod nje i zamole je da prisustvuje nekoj ceremoniji, pošto je ona najmoćnija snaga, njihova Naagrani (kraljica zmija). Tamsi se razbesni i govori da je ona ta koja je najmoćnija. Ovi joj kažu da čak ni ne znaju ko je ona, ali znaju za njihovu kraljicu, Belu. To malu još više razljuti i izjavi da će prisustvovati datom događaju te ode. Bela, Mahir, Vikrant i Viš su zadovoljni jer je mala upala u njihovu zamku. Nešto kasnije, dve dizajnerke su sa Sumitrom kod Tamsi, pokazuju joj haljine. Maloj se nijedna haljina ne dopada, i ona spali i dizajnerku koja se pretvori u pepeo. Bela, Vikrant, Viš i Mahir su ispred sobe i posmatraju sve. Bela oživi dizajnerku i ova pobegne glavom bez obzira. Tamsi se najzad dopadne neka ružna crvena haljina, Sumitra i Viš su zgrožene njenim ukusom. Ovo četvoro odlaze kod kuhinje, gde Rohini sprema tekućinu koja će ojačati Tamsi i gunđa. Vikrant joj se pridruži, i pokuša da joj odvrati pažnju dok Bela i Viš ne zamene pravu tekućinu sa nečim drugim. Ovo ne uspeva jer se pojavi Sumitra i Rohini naposletku uzima pravu čašu sa tekućinom i nosi je Tamsi. Viš se izvini Beli, morala je da ostavi to, Sumitra se pojavila. Rohini se oklizne na neku odeću i padne na pod, razbije se i čaša sa tekućinom. Mala Tamsi se silno razbesni i kako ne bi ostala bez obnove moći, ona uzme sve Sumitrine, Rohinine i Alekove moći. Mahir je na kauču, napet je i zabrinut. Podeli sa Belom da ima jako loš osećaj, i da, po prvi put oseća kao da nakon današnjeg dana, njih dvoje više neće biti zajedno…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *