Rup 252. epizoda! Rup oženi Išiku! KRAJ SERIJE!

Indijske Serije

Rup 252. epizoda! Rup oženi Išiku! KRAJ SERIJE!

By  | 

Rup 252. epizoda! Rup oženi Išiku! KRAJ SERIJE!

Prevod: Maja. Hvala! 😘

Svi su na okupu kod kuće. Abej stoji pored i drži govor: ,,Stvarno sam jako srećan što dobijam devojku poput gospođe Išike. I sad, ni pod koju cenu, neću da je ispustim iz svog života!”
Išika ćuti i gleda odlučno. Rup se okrene ka Sevi i obrati joj se: ,,Hajdemo mi, neka se njihova gluma nastavi!”

On uzme prtljag i krene ka vratima kuće odsečno, a svi prisutni ga gledaju uplakano. Rup zastane kod vrata i obrati se supruzi: ,,Idemo, Seva. Kasnimo!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Šamšer gleda ovo i razmišlja: ,,Danas su se Rup i Išika ovoliko razdvojili zbog mene!”
Sevi nije prijatno što je prisutna ovde i ostaje da ćuti i stoji u mestu. Rup ponovi: ,,Seva, idemo?!”
Tetka klime glavom potvrdno pokazajući Sevi da krene s njim. Seva se oseti loše, prođe pored Išike tiho s velom na glavi i zastane kod Rupa. On je kratko pogleda i išeta iz kuće noseći prtljag. Seva se složi i pođe za njim brzo. Išika je povređena što vidi sve ovo i oči su joj pune suza. Abej joj priđe i objasni se: ,,Išika, dajem ti ponudu. Molim te da razmisliš o tome!”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *