Sudar 23. epizoda! Kadir upada u Džansizovu smrtonosnu zamku!

Sudar-Çarpışma

Sudar 23. epizoda! Kadir upada u Džansizovu smrtonosnu zamku!

By  | 

Sudar 23. epizoda! Kadir upada u Džansizovu smrtonosnu zamku!
Veli shvata da Kadir okleva da povuče okidač, te ga provocira da ga ubije, podsećajući ga na ono što je učinio.Zejnep ističe vreme i ona je sa svakom sekundom korak bliža smrti. Kadir će potpuno izgubiti kontrolu, ali u poslednjem trenutku otvara se put do Zejnep. Iako Džansiz ne kaže gde je Zejnep, pristaje da odvede Kadira do nje.

Njih dvoje dolaze do Zejnep, te Kadir pada u Džansizovu smrtonosnu zamku. Kadira i Zejnep sada može spasiti samo čudo. Veli preduzima mere i krije se kako bi ubio Džansiza, koji planira da pobegne. On hvata priliku i puca u Džansiza. S druge strane, Džemre odlazi u zatvor i suočava se sa Demirom. Kerem joj je velika podrška. Veli odlučuje da napusti Istanbul i počinje se opraštati od grada. Ipak,on iznenada dobija poruku od nekoga od koga to nije očekivao. Smrt ponovo kuca na vratima….

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *