Shakti! Sestre 774. epizoda!Harman vraća Somiji njene stvari!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 774. epizoda!Harman vraća Somiji njene stvari!

By  | 

Shakti! Sestre 774. epizoda!Harman vraća Somiji njene stvari!

Prevod: Maja 😁

Harman misli o Somiji i pati za njom. Somija isto misli o njemu, zatim izađe iz svoje sobe i ušunja se u sobu kod Malike koja spava, pa zove Harmana. Harman se javi, Somija mu kaže gde da se sretnu i prekine. On istrči iz kuće i juri ulicom da je vidi. Somija dolazi tu i nasmeje se. Harman je pita da li joj je ljutnja isparila. Somija mu kaže da ju je povredio i nije nijednom mislio o tome. Harman objasni da kaže svašta u svom besu. Somija ga pita da li je dete. Harman potvrdi i uhvati joj ruku. Somija odgovara da je sada postala poglavica i da joj pusti ruku. Harman je približi sebi i naziva svojom Gulabo (Ružom) večno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ljubavna pesma se čuje. Harman joj se izvini i grli je. Pripadnici trećeg roda dođu tu i kažu da žale jer dadoše mesto poglavice Somiji koja je zaboravila svoje dužnosti i došla tu, slomila im je veru i izigrala ih. Dobiće kaznu za to. Somija se sakrije iza Harmana i zamoli ga da je spase. Harman je odgurne i otrgne joj ruku odsečno. On je podseti ko je i pita kako može da je spasi od njenog društva, neka ih urazumi. Somija je u čudu i gleda ga kako se udaljava od nje, a njih kako joj se približavaju. Iznenada, Harman nestane i Somija se probudi shvativši da je ovo sve od početka bio san. Kavita primeti to i nudi je vodom. Somija pita da li je donela ispravnu odluku. Kavita podeli sa njom i sličnu priču i odgovara da je sve ispravno što je uradila. Somija joj kaže da spava mirno i ode da spava isto, ali dugo joj san ne dolazi.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *