Shakti 775. epizoda!Harman dovodi Sohama kući!

Indijske Serije

Shakti 775. epizoda!

By  | 

Shakti 775. epizoda!Harman dovodi Sohama kući!(3. jun. 2019.)

Prevod: Maja 😀

Neki čovek dolazi i zove Somiju i ostale da plešu na zabavi u kući Navđota Singa. Malika ga pita da li je poludeo. Shvati da je kuća Navđota Singa blizu Harakove i da žele da ih uvrede na ovaj način. Odbija. Somija dođe tu i kaže da će zasigurno doći, zajedno sa svima. Doda mu da sve pripremi i on ode. Malika kaže Somiji da je donela pogrešnu odluku. Somija objasni da je poglavica i da misli na svoje društvo i zaradu. Ćameli je pita da misli o Harmamu i o njegovom pogledu na stvari. Somija misli da on već sve zna. Malika joj kaže da ne ide ukoliko ju je ikad smatrala majkom. Bolje je da ne pokida vezu do kraja ili da pogoršava stvari. Somija je i dalje uporna da ide i govori im da se spreme. Malika pokuša zabraniti, ali Somija izjavi da je poglavica i kaže svima da se pripreme. Malika se oseti uvređeno i povređeno i kaže ostalima da pođu. Ćameli je teši, smiruje i ubeđuje da se skupi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Viren kaže bratu da ih je Navđot Sing pozvao na zabavu u čast venčanja njegovog sina Đitua. Ovaj odbija da idu. Prito kaže da će ići tamo. Harman kaže da je ona u pravu i neka svako za sebe odluči. Harak Sing odbija da ide. Prito kaže Šano i ostalima u kući da se spreme.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *