Odbačeno siroče 1340. epizoda – Ranviđej je ubio Samira!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1340. epizoda – Ranviđej je ubio Samira!

By  | 


Odbačeno siroče 1340. epizoda – Ranviđej je ubio Samira!
Prevod: Maja 😀
Ranviđej ljutito mahne sečivom i poseče Samira. Samir pada na zemlju mrtav, a krv mu se prolije na sve strane. Anđor gleda ovo u suzama, njegova krv joj curi niz lice i ona pada na zemlju bez imalo snage. Ranviđej uzima sečivo da nju ubije, ali Čakor vadi drugu oštricu iz njegovih kola pored i viče njegovo ime besno. Ranviđej zastane i pogleda je u čudu. Čakor dotrči do njega ljutito i krene da ga napadne uz pretnju: ,,Moju ćerku ako i dodirneš, dobićeš takvu smrt da će ti se duša tresti večno!”
Ranviđej: ,,Hej, prvo mi reci ovo kako si i dalje živa. Zakopao sam te. A druga stvar je to da onaj koji te je oduvek štitio i branio, moj nećak, ja sam ga ubio. Ko će sad da spasi tebe i tvoju ćerku?”
On se okrene i ide ka Anđor, a Čakor vrisne njegovo ime i poseče ga po leđima. Ranviđej pođe da je napadne, a ona uzima odbrambeni stav kad oboje zastanu videvši tu seljane kako dolaze i pitaju šta se događa. Ranviđej uđe u kola sa svojim ljudima i odlazi odatle spreman da se posle obračuna s njom, sad su otišli. Anđor leži na zemlji, gleda svog mrtvog muža i grca u suzama. Čakor je posmatra i plače sećajući se prošlosti, svih lepih trenutaka i vremena. Anđor se onesvesti. Seljani gledaju to. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *