Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 4. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 4. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 4. epizoda
Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂
Na početku epizode, Asta i Šlok su šokirani videvši jedno drugo. On je ljutito upita šta traži u njegovoj kući. Ona krene da govori, došla je zbog oca i… Šlok počne da grmi na nju, neka umukne, i odmah se gubi iz njegove kuće! Niranđan ga pita šta mu bi. Šlok se malo primiri, ali i dalje izgleda kao da će za tren ubiti Astu, govori ocu da je to cura o kojoj joj je govorio, zbog koje je zakasnio. Astin otac je pita da li je to tačno. Asta počne da se pravda, Šlok je sigurno preuveličao stvar, ona će da im kaže istinu! Astin otac je zaustavi rečima da se izvini Šloku. Asta je zapanjena kada čuje ovo. Niranđan interveniše, njegov sin je stigao na vreme kući, stvar je rešena…
Ali, ponovo progovori Šlok, gleda Astu sav ljut i kao da će je ubiti: “Stvar još uvek nije završena. Ona ima da se izvini.”
Asta bi mu u momentu najradije iskopala oči, ali obrati se ocu očajnim glasom, tvrdi da nije tačno, Šlok je i stigao na vreme kući samo zbog nje. Ona je pronašla novčanik i vratila mu ga! Astin otac joj kaže da, šta god da se desilo, Šlok je malo zakasnio i zato mora da mu se izvini. Asti nije svejedno, na licu joj se vidi da joj je krivo, ali zbog oca proguta šta misli i izvini mu se.
Šlok se okrene prema Astinom ocu i arogantno, skoro pa bezobrazno kaže: “Za ono što je vaša kćerka učinila… nikada neće dobiti oproštaj.”
Niranđan ga blago prekori što tako razgovara sa starijima, doda da se Avdutova (tako se zove Astin otac) ćerka izvinila, zašto onda produbljuje stvar? Krene da sklopi ruke i izvini se u Šlokovo ime, ali ga Šlok zaustavi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *