Silsila Badalte Rishton Ka – 281. epizoda – Mišti se sprema za odlazak na odmor sa Rohanom!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 281. epizoda – Mišti se sprema za odlazak na odmor sa Rohanom!

By  | 


Silsila Badalte Rishton Ka – 281. epizoda – Mišti se sprema za odlazak na odmor sa Rohanom!
Prevod: Maja 🙂

Rohan zaustavlja kola na parkingu i primećuje Mišti kako izlazi iz svojih kola, te je oslovi i pođe ka njoj brzo pitajući je da li je dobro i šta su joj otmičari rekli. Zanima ga da li su joj nekako naudili. Mišti ga gleda bez reči i onda skreće pogled. Rohan je grli, ali ona povlači ruke unazad i izgleda potreseno. Ubrzo, ona se onesvesti i padne mu na rame. Rohan je doziva i pokušava da je probudi, ali, kad shvati da ne može, ponese je i odvede u kola.
Pari i Arnav se nalaze u mesnom (ovdašnjem) kafiću. Najednom počne Pari da štuca. Arnav kaže kako Pari uvek uzima vruć čaj od đumbira i posle štuca. On joj namerno usmeri pažnju na krov i štucanje joj se zaustavi. Arnav upita Pari da li se još uvek seća njegovih načina da se štucanje zaustavi. Pari pita gde će da živi nakon venčanja s Rohanom. Arnav je podseti da će napustiti njihovo susedstvo. Pari objasni da neće biti daleko, zapravo će zatražiti od Rohana da uzmu stan u njihovom ulazu. Oni se drugarski zagrle i raziđu.
U bolnici, Rohan je u prostoriji za lečenje i oporavak zabrinut za Mišti. Lekari mu govore da se čini kao da je ovo slučaj gubitka tečnosti ili sitne stomačne zaraze. Rohan im govori da joj brzo daju sone (saline), onesvešćena je već dva časa. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *