Shakti! Sestre 806. epizoda!Prito poziva Somiju i Vedanta na venčanje!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 806. epizoda!Prito poziva Somiju i Vedanta na venčanje!

By  | 

Shakti! Sestre 806. epizoda!Prito poziva Somiju i Vedanta na venčanje!
Prito se složi da će pozvati Somiju.Ravi kaže Sidhu da su mnogo puta pokušali da ožene Harmana, ali nisu uspeli.Sindhu joj kaže da je sada drugačije,Somija je udata za nekog drugog.Prito zove Sayu na Harmanovo venčanje.Saya to govori ostalim kinarima.

Prito dolazi u Bansal kuću i hvali Vedanta što je za 3 meseca uspeo ono što ona nije za 3 godine- da razdvoji Somiju i Harmana.Sindhu i Ravi dolaze kod Somije i govore joj da se Harman ženi.Ona je uznemirena, ali se sabere, kaže da je to dobro, pita kakva je devojka i da li je Harman srećan.One je pitaju da li zna šta govori, ženi se čovek koga ona ludo voli.Somija se seti pogodbe sa Vedantom i kaže da je ona sada Vedantova žena i da je srećna sa njim.Sindhu joj kaže da onda dodje na Harmanovo venčanje.Somija kaže da ne može ništa da joj obeća,mora da vidi sa Vedantom prvo.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *