Vish – 2. epizoda – Mohit padne sa balkona!

Indijske Serije

Vish – 2. epizoda – Mohit padne sa balkona!

By  | 


Vish – 2. epizoda – Mohit padne sa balkona!
Sabrina je na oprezu, videla je Aliju. Ona uz pomoć svojih moći sakrije leš, a potom se i ona sama sakrije u posebno drvo. Alija je traži.
Aditja je kod Mohita u sobi. Želi mu srećan rođendan. Kaže mu još da ga nije video na njegovoj rođendanskoj zabavi, te da mu je nedostajao. Doneo mu je omiljene čokoladice. Pokuša da mu da jednu, ali Mohit ne otvori usta. Aditja mu kaže da Sabrina nije tu i da je on njegov brat, njegov prijatelj. Podseća ga na dane iz detinjstva, kad su se svađali oko čokoladica. Reši da umesto Mohita ovaj put on pojede u njegovo ime čokoladicu.
Sabrina je na tajnom i misterioznom mestu, unutar drveta. Iz vode se pojavi jedan pijadestal sa zaleđenim telom muškarca. Na telu se naziru rane.
Aditja kaže Mohitu da zna da bi on nešto da mu kaže i da mu to noću ne da mira. Sve će on srediti. Zna da ga je Sabrina ulovila, ali neće sedeti miran dok je ne izbaci odatle. Ona hoće da se dočepa svega, ali joj on to neće dozvoliti. Zapita se kako da povrati sve pod svoju kontrolu i priđe ormaru pa u njemu počne tražiti neke pravne dokumente. Dok on to radi, Mohit nekako uspe da ustane. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *