Saraswatichandra - 369. i 370. ep. - Kumud ugleda pukotinu na zidu, Kabir i Anuška se zaljubljuju jedno u drugo!

Indijske Serije

Saraswatichandra – 369. i 370. ep. – Kumud ugleda pukotinu na zidu, Kabir i Anuška se zaljubljuju jedno u drugo!

By  | 

369: Saras govori Prašantu da je Kumud otišla u Ratnagiri na nekoliko dana. Prašant mu kaže da se čuva i ode. Saras se čudno osjeća i ode. Kusum vidi Denija kako se dopisuje na telefon i sumnja da je Kiran u pitanju. Kabir misli o Anuški i njenim riječima. Želio je to, da ona ode, zašto je onda nemiran. Misli o njoj, njenom osmijehu, njihovim zajedničkim trenucima. Pita se šta se dešava sa njim. Kumud ne ode već se vrati kući. Međutim, kada uđe, zatekne Sarasa i Nikki. Vidi da Saras prvi put radi kod kuće i to sa Nikki. On je ugleda i oslovi. Nikki ode. Saras joj govori da mu je sastanak odgođen pa je pozvao Nikki da donese fajl. Prašant vidi Kumud i ljut je jer misli da mu je Saras lagao. Saras dobije pziv od klijenta, kaže Kumud da se ne ljuti, ići će uveče zajedno. Ona se nasmije. Anuška govori da prvi put osjeća takvu povezanost, osjeća kao da je to njena kuća i porodica. Nedostajaće joj. Kusum posmatra Denija koji se i dalje dopisuje.
Deniju stigne poruka, on je negdje otišao. Kusum pogleda i to je poruka od Kiran da se vide tamo gdje su se prvi put vidjeli. Ljuta je. Kusum ugleda Denija sa nekom osobom duge kose. On je vidi, ona se krije. On pomisli da ona ne smije biti tu. Kumud se sprijatelji sa onom ženom što su se svađale zbog glasne muzike. Ona joj govori da je usamljena zato pušta muziku. Muž je mrtav, djeca je napustila. Kumud je žao. Badimaa plače, nedostaju joj Saras i Kumud. Kumud čeka Sarasa koji kasni. Vazna padne i ona vidi pukotinu na zidu, pita se kako tako mala vazna može da napravi takvu pukotinu. Saras je došao. Odu.
Najava: Prašant vidi kroz dvogled pukotinu na zidu i šokiran je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *