Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 36. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 36. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 36. epizoda

Prevod: Sebastijan 😀

Šlok ulazi u vilu Agnihotri sa Astom u naručju. Niranđan i Anđeli su šokirani videvši ovo. Porodica devojke (Šlokova potencijalna buduća supruga) je isto šokirana. Šlok kaže da je Asta povredila nogu, nije mogla da hoda, pa je on… Niranđan se složi, pa pita Astu da li je dobro? Šlok stavi Astu na sofu. Anđeli priđe malo sofi na kojoj sedi Asta, pobesnelo je gleda, pa procedi da ona (Asta) radi za njih. Ili bolje rečeno, ima običaj da u žurbi pokvari ceo posao… Niranđan predstavi Šloka roditeljima devojke, i Šlok tim putem saznaje šta se zapravo zbiva – roditelji su došli da pregovaraju o venčanju. Niranđan zamoli Šloka da pođe sa njim na kratko, vidi se da je besan, ali da se kontroliše. Kada se udalje, obrati se Šloku: “Ti znaš da ti nikada nisam pridikovao kao tipičan roditelj jer nije bilo potrebe za tim, ali danas… razumeš šta pokušavam da ti kažem? Trudi se da održiš svoj ugled/dostojanstvo, jer šta god se desilo – nije se trebalo desiti. I mnogo utiče na naš poslovan i privatan život. Zaboravi prošlost i uputi se dalje ka svetloj budućnosti.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Šlok se složi sa njim… Niranđan ga potom pita da se oženi, što iznenadi Šloka. Onamo, Anđeli i dalje provocira Astu i hvali porodicu devojke. Roditelji kažu da će sada poći kući. Anđeli ih pita da sačekaju Niranđana, brzo će on, i obavezno da dovedu svoju ćerku, Taniju, na buduću gozbu. Ovi se slože. Niranđan se vrati kod njih, pita Astu da li je nanela melem na stopalo, pita i Anđeli da joj pomogne. Roditelji devojke odlaze.

Niranđan ode, a Asta se obrati Anđeli, žao joj je ako im je narušila reputaciju ili pokvarila sve tako iznenadnim ulaskom. Anđeli joj zajedljivo kaže da to nije ništa novo, kad god ona (Asta) zakorači u kuću, obavezno za sobom donese poteškoće i probleme, uvek je tako. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *