Shakti! Sestre 814.epizoda! Harman otkriva istinu!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 814.epizoda! Harman otkriva istinu!

By  | 

Shakti! Sestre 814.epizoda! Harman otkriva istinu!

Prevod: Maja 😘

Mahi uhvati Harmanovu ruku sprečivši ga da nastavi da se opija. On joj odbrusi da mu pusti ruku. Mahi veli da mu ništa nije rekla kada nije popio čaj, ali mu neće dozvoliti da nastavi da se opija. Ona mu govori da ne treba da se opija, jer nije njegova greška što se Somija udala za Vedanta. Harman joj kaže da je u pravu, njemu su loše učinili. Ukućani gledaju sve ovo i ćute. Malika kaže Ćameli da želi da Harman otkrije ovu ogromnu zaveru iza svega. Obećanje dato Somiji joj ne dopušta da kaže istinu Harmanu, ali sigurno će da mu kaže ukoliko stvari odu predaleko. Ćameli tvrdi da istina ne može da ostane sakrivena i da će njih dvoje da se spoje, baš kao i pre.

Somija otvara vrata kuće i zatiče ispred neki bračni par sa detetom. Žena je prepozna kao Somiju, pa je pozdravi ljubazno. Somija se takođe pozdravi sa njom. Vedant dođe tu i zovne je. Ova ga zagrli, a on krene da hvali Somiju govoreći da je na nogama upravo samo zahvaljujući njoj. Njegov otac dođe tu, gospođa pridošlica ga takođe zagrli. Njen suprug pita Vedanta zašto se užurbano oženio. Vedant kaže da će bračno slavlje da bude ogromno. Somija kaže da će da donese doručak i čokoladno mleko za Rohana (koji je sin ovog bračnog para). Ona donosi doručak i čokoladnu mućkalicu mleka. Rohan pođe da uzme đalebi, ali mu majka kaže da prvo opere ruke. Somija ga pita da li bi želeo da čuje neke priče, na šta on potvrdi. Ona ga povede sa sobom onda. Vedant hvali Somiju i govori kako će Somija Rohana i da nasmeje i da napoji mlekom. Njegov otac doda da Somija ima malo dete, ali sve je lepo čim Vedant nju voli. Somija se šeta sa ovim dečakom po velelepnom vrtu i govori mu da, čim ga je ugledala, prisetila se Čintua koji je otišao na koledž van države. Zatim predloži mu da ispriča priču kralja i kraljice. Ovaj odbije, ali onda Somija predloži da mu ispriča priču o jednom junaku i jednoj junakinji. Ispriča mu svoju i Harmanovu ljubavnu priču. On zabrinuto pita zašto je junakinja napustila kuću svog junaka. Somija se seti svih nesporazuma, svađa i loših okolnosti.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *