Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 39. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 39. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 39. epizoda

Prevod: Sebastijan 😀

Avdut govori Asti da sve čine zbog njene sreće, a ona neka im kaže šta joj leži na srcu.

Asta se izvinjava majci, pa doda: “Ja… ja želim da se udam za Šloka…”

Šlok se blago nasmeje, dok su svi ostali prisutni šokirani. Kalindi pita šta… da li je svesna šta govori, da li je poludela? Neka pođe napred, da razgovaraju. Niranđan veli da bi trebali da poštuju Astinu odluku. Oni nisu protiv Aste nipošto. On je prihvatio i njeno “ne” kao odgovor na bračnu ponudu. Sada ih moli da prihvate konačnu odluku i oproste Šloku što je to tako pred svima objavio. Kalindi pita Astu da li je možda pod nekim pritiskom pa pristaje? Ađu se ubaci i kaže da Asta ne donosi odluke pod pritiskom, već se vodi srcem. Niranđan se obrati Kalindi, veli da, ako su Asta i Šlok za venčanje, onda bi i oni trebali da poštuju odluku i slože se. Međutim, i Anđeli i Kalindi gore od besa. Kalindi ode odatle, a Niranđan zaustavi Anđeli i smiruje je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sa druge strane, Sođal je i dalje besna na Šloka i govori svom mužu kako su njeni uvređeni zbog njegove (Šlokove) objave venčanja sa Astom. Varad prokomentariše kako opet ponavlja istu stvar… Ona kaže da je to zato što je uvređena, ali on je, naravno, neće razumeti. Varad izjavi da misli da se desilo ono što je bilo suđeno. Šlok bi trebao da oženi i bude sa devojkom koju voli. Nemaju svi priliku i sreću da izaberu životnog saputnika. Sođal ga na ovo pogleda pa prokomentariše da Asta nikada neće imati uspeha u toj kući (tj. verovatno to ona lično nikada neće dozvoliti 🙂 – prim.prev.)

Avdut priča sa Niranđanom: “Znam da Vaša  porodica ima sve na ovom svetu, imamo sreće što će nam se porodica ujediniti sa Vašom, ali ova situacija me nekako plaši. U pitanju je život moje ćerke jedinice. Samo želim da moja Asta bude srećna. Tako da vas molim da…” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *