Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 40. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 40. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – 40. epizoda

Prevod: Sebastijan 😀

Avdut je zabrinut za Astu. Priča sa Ađu o Astinom budućem venčanju. Veli da misli da bi trebali da se vide sa Agnihotrijevima, da popričaju o svemu za venčanje, oni su mladoženjina porodica. Moraće uzeti u obzir šta i oni budu rekli. Kalindi veli da kao da je juče bilo, kada je Asta bila dete, a danas… uskoro se udaje, ne može da veruje. Avdut se nasmeje na Kalindin komentar. Asta je čula ovo, razneži se i zaplače. Svi je pogledaju. Kalindi se okrene i zagrli je. Asta im se obrati i kaže da ne želi da ih ostavi. Ađu se složi, krene da je zadirkuje kako će ona onda saopštiti Šloku da ona (Asta) ne želi da se venča. Svo troje se nasmeju kad Asta kao iz topa ispali: “Ne!”. Asta se stidi i ode odatle.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kod Agnihotrijevih, Sođal govori Anđeli da je nešto razmišljala, Asta dolazi za deset dana u kuću, ali hoće li uspeti da nauči sva pravila u kući? Anđeli izjavi da će se pobrinuti da Asta za ovih deset dana nailazi na prepreke, jer nije lako biti snaha Agnihotri porodice, na kraju krajeva. Sođal se na ovo zadovoljno smeši, zadovoljna je i itekako svesna činjenice da će ova zagorčati život Asti.

Šlok dovede Astu na neko mesto, stavio joj je povez na oči, iznenađenje je. Ona ga pita da joj kaže gde su došli. Šlok joj skine povez sa očiju i sakrije se. Asta ga doziva, osvrće se i pita gde je. On govori da neće biti boljeg mesta i bolje prilike da mu prizna šta oseća, želi da čuje te reči od nje… Asta gleda… Šlok joj se približi i pita je da izgovori šta oseća. Približe se jedno drugom i razmene poglede. On joj se nasmeši. Dok je ona stidljiva, zagrli ga, pogleda a potom i pobegne od njega. Ubrzo se i zaustavi, u pozadini krene ženska verzija njihove pesme. Asta se nasmeje i ponovo ga zagrli, a on insistira da mu kaže. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *