Shakti! Sestre 819. epizoda!Somija šamara Vedanta i hoda po staklu!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 819. epizoda!Somija šamara Vedanta i hoda po staklu!

By  | 

Sestre – 5. 8. 2019. – Somija šamara Vedanta i hoda po staklu!

Prevod: Maja 😘

Vedant optužuje Somiju da se udaje za njega, a sreće se sa Harmanom. Somija tvrdi da je njena veza sa Harmanom božanska i niko ne može da je slomi. Vedant je primorava da zovne Harmana i da mu kaže da neće da se viđa sa njim ubuduće. Somija nije spremna. Vedant zapreti da će da ubije Harmana. Somija mu opali šamar ljutito i prostreli ga besnim pogledom. Vedant ističe da će ovog puta ona da bude poražena, Harman i njihova ljubav će da izgubi ovog puta. Somija pita od strane koga, pa ga podseća kako je igrao igru da dobije ljubav od evnuha i gubitnik je sam. Somijina i Harmanova ljubav je oduvek bila pobednička, a ovog puta će to da bude dokazano.

Mahi donosi lekove Harmanu. Harman odbija i govori joj da će da bude dobro, samo ukoliko Somija bude dolazila svakodnevno da ga poseti. Mahi veli da Somija radi svoj deo, a ona hoće da odradi svoj; uporna je da on uzme lek. On uzima lekove, pa onda zaustavlja Mahi da bi porazgovarao sa njom. Svestan je da njoj neće da bude drago što Somija dolazi da se vidi sa njim svakodnevno. Suprug je, ali je pokušavao puno da zaboravi Somiju i naposletku nije uspeo. Zato je moli da ne bude zločesta prema Somiji. Mahi kaže da je lično ubeđivala Somiju da dolazi, pa kako može da bude zlobna. Ona kaže Harmanu da se brine o sebi, to je Mahina želja. Prito stoji ispred i sluša ovaj razgovor.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *