Shakti 840. epizoda! Skok od 5 godina!

Indijske Serije

Shakti 840. epizoda! Skok od 5 godina!

By  | 

Shakti 840. epizoda! Skok od 5 godina!
Prolazi 5 godina.Somija je prikazana kako radi arti i moli se boginji da im da snage da dobro odgaju Hir.Ona doda da danas Hir puni 5 godina, ona je Harmanova, a Harman i ona su njen život, te moli božanstvo da ih blagoslovi.

Harak pleše za rodjendan Hir, te zove Hir da iseče tortu.Hir je prikazana kako se sprema.Svi požuruju Hir da sidje da iseče tortu, ali im ona kaže da budu strpljivi.Prikazan je fleš bek kad Harman govori isto.
Hir se šminka.Somija dolazi.Ona je oslovi sa „Gulabo“, te kaže da je nanela mnogo šminke jer želi da bude lepa poput nje.Somija joj briše višak šminke i kaže da joj to nije potrebno.Mahi razmišlja kakvi ljudi proslavljuju rodjendan kinara,kinar je kletva,ali oni to ne shvataju.Prito joj kaže da donese tortu Hir, kako bi prema njoj osetila malo ljubavi.Mahi kaže da samo više može razviti mržnju, jer je na ovaj dan rodila kinara.Prito joj kaže da zaveže jezik i krene.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *