Shakti! Sestre 841. epizoda! Mahi ostavi Hir na ulici noću!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 841. epizoda! Mahi ostavi Hir na ulici noću!

By  | 

Sestre – 4. 9. 2019. – Mahi ostavi Hir na ulici noću!

Prevod: Maja 🙂

Harak Sing govori deci kod kuće da idu u svoje prostorije, pošto je već kasno u noć. Soham ga zamoli da prvo otvore poklone. Oni otvaraju, dok im deka govori da vide njegove posebne darove. Hir ugleda kućicu lutaka i obraduje se, a unuci hvale deku koji im posle govori da odu i spavaju. Somija kaže Rohanu i Sohamu da pođu kući, ali Prito veli da je kasno uveče i ubeđuje Somiju da ostane noćas unutar kuće. Tako bude. Mahi ode, Hir pođe za njom. Malika donosi slatkiše i časti sve u svojoj zajednici govoreći da je njihova Hir napunila 5 godina upravo, pa neka Ćameli razdeli ostalima slatkiše. Ćameli uđe u prostoriju i kaže Maliki da ne razume zbog čega slavi njen rođendan i pokušava da je uzme. Malika kaže da je Hir Harmanova ćerka i da imaju vezu sa njim, a Hir će uskoro da izađe u spoljni svet i onda će je odvesti daleko odavde u druge zajednice evnuha.

Hir priđe svojoj majci i veli da su joj svi dali darove, samo ona nije. Mahi priča sa njom bezobrazno i naređuje joj da ide, pa pita koliko još darova želi. Hir je grli i govori joj da ona nikad ne priča sa njom lepo i samo je tera da ide, pa Mahi tvrdi da ima glavobolju. Hir želi da joj izmasira glavu, ali ova viče na nju da ide i posle je hvata za ruku i munjevito izbacuje iz prostorije. Hir plače i oslovljava svoju mamicu. Mahi joj naređuje da joj se ne približava, pa ulazi posle sama nazad u prostoriju.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *