Shakti! Sestre 846. epizoda! Vedant planira da kindapuje Hir i uceni Somiju!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 846. epizoda! Vedant planira da kindapuje Hir i uceni Somiju!

By  | 

Shakti! Sestre 846. epizoda! Vedant planira da kindapuje Hir i uceni Somiju!
Harak govori Mahi da ona preuzme odgovornost nad Hir. Mahi presvlači Hir, Hir je poljubi u obraz.Somija daje mleko Hir, Sohamu i Rohamu, a zatim Hir obrise svojom maramom.Soham i Rohan se igraju sa Hir i trče.Hir se priseća kako joj je Somija rekla da mora brzo da trči.Somija govori Mahi da je dala obećanje da će naučiti Hir tako brzo da trči, da je niko neće moći uhvatiti.

Hir pobedjuje Rohana i Sohana i udara u Harak Singa.Harak je pita da li je Somija terala da trči.Hir negira, sama je želela da trči.

Gospodin Bansal je u Ašarmu.Vedant dolazi tu.Basnsal mu kaže da je napustio dom i došao tu da se moli za njegove grehe, te ga pita otkud on tu, zar nije u zatvoru.Vedant mu kaže da je pobegao.Otac mu govori da je sve prepisao na Somijino ime i ostavio je u kući sa decom.Vedant ga pita da li je lud, traži od njega da krene sa njim i uzme sve nazad od Somije.Vedant kaže da će prodati sve i napustiti grad.Bansal odbija,kaže da mu on nije sin, već ubica.Vedant ga hvata za vrat.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *