Saraswatichandra - 398. ep. - Slatkiši su otrovani, Saras sanja ružan san!

Indijske Serije

Saraswatichandra – 398. ep. – Slatkiši su otrovani, Saras sanja ružan san!

By  | 

Saras govori da su oni muž i žena, mogu dijeliti slatkiše. Raspravljaju se kome će slatkiš. Badimaa vidi miša kako jede slatkiše i srećna je. Kumud je ljuta zato što Saras hoće sam da pojede slatkiš i odbija da jede. Saras govori da nije pojeo, samo se šali. Krene da je nahrani. Badimaa je šokirana vidjevši da pacov ugine nakon što pojede slatkiš i vikne Sarasu i Kumud da je jedu. Govori im zašto. Slatkiš je otrovan. Svi su šokirani i pitaju ko je mogao to da uradi. Saras pita kako je to moguće, to su poslali Anuškini roditelji. Kabir poklanja ogrlicu Anuški i govori da će uskoro posjetiti njene, neka ne bude tužna. Badimaa dolazi i govori im za slatkiš. Anuška se čudi, govori da nije znala za to. Saras sanja Kumud koja govori da mora da napusti njegov život, iznenada vikne njeno ime i probudi se. Kumud se brine, daje mu čašu vode. Vidjačatur informiše sve da će Anuškina i Kabirova vjeridba biti održana danas. Svi su zauzeti pripremama. Kabir i Anuška su srećni. Saras misli o svom snu, Kumud primjeti da je uznemiren. Pokuša da ga oraspoloži, govori da imaju svoju ljubav i biće uvijek zajedno.
Najava: Saras pita Badimaa za Kumud, ona veli da je otišla do škole, direktor je zvao. Rekla je da će ubrzo doći.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *