Shakti! Sestre 851. epizoda! Somija spreči Haraka da ubije Vedanta!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 851. epizoda! Somija spreči Haraka da ubije Vedanta!

By  | 

Shakti! Sestre 851. epizoda! Somija spreči Haraka da ubije Vedanta!
Harak promaši Vedanta.Vedant uzima pištolj koji je Somija imala i uperuje ga u Somiju, te preti Haraku da će je ubiti.Harak mu kaže da je ubije, a zatim se seća Harmanove ljubavi prema njoj.Vedant gura Somiju i beži.Harak viče na Somiju što je odana Vedantu.Somija kaže da je njena ljubav prema porodici jača, nego mržnja prema Vedantu.Harak kaže Somiji da će on razgovarati sa Prito i da ne dolazi kući sa Rohanom i Sohamom.Vedant zove Somiju i preti joj sa Hir.Somija trči i govori to Haraku.Harak kaže da ako se nešto dogodi Hir ubiće ga.Somija ga moli da joj dozvoli da ostane u kući.Somija mu kaže da Vedant neće ništa uraditi Hir dok je Rohan uz nju.Harak klimne glavom i odlazi.Somija je srećna.

Somija odlazi kod Saye i traži od nje pomoć oko Vedanta.Saya kaže da je ona otišla iz njihovog sveta, a da one ne pomažu autsajderima.Pita je da im dovede Hir kako bi se malo igrale sa njom.Somija odlazi.Saya shvata da je mnogo tražila od Somije.Ona govori kinarama da uhvate Vedanta i predaju ga policiji.Kinare kažu da je prvo odbila da pomogne Somiji.Saya kaže da je Hirina zaštita vrlo važna, ona je Hjarmanove krvi i veoma znači Somiji.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *