Saraswatichandra - 409. epizoda- Anuška uz pomoć Kabira i Denija spasi brata!

Indijske Serije

Saraswatichandra – 409. epizoda- Anuška uz pomoć Kabira i Denija spasi brata!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
Na Sarasovu konstataciju da Deni traži izgovore da ode za Kusum, ukućani su zapanjeni i nasmeju se. Saznajemo da svi sem Kumud znaju da on nije izgubio pamćenje. On im otkrije da glumi za njegovo i Kumudino dobro, ne mogu biti odvojeni. Prikazano je sećanje kako ovi pričaju sa njim na intenzivnoj nezi. Saras je zahtevao da zna gde je Kumud. Badimaa mu je priznala da Kumud krivi sebe za sve, i da ne želi pred njega. Saras je izjavio da on zna šta mu je činiti. Povratak u sadašnjost: Saras govori Badimaa i ostalima da mora da nastavi sa dramom oko gubitka pamćenja, kako bi uverio Kumud, pokazao joj da, dok je ona kraj njega, ne može ga snaći ništa loše. Njih dvoje će uvek biti zajedno. Badimaa kaže da ima vere, sigurna je da će je izvući iz tih njenih (Kumudinih) strahova. Vidjačatur mu otkrije da su oni svi uz njega, hoće da ih vide zajedno kao pre, bez ikakvog straha ili kajanja. Saras im obeća da će vratiti osmeh na Kumudino lice. Doda da će i sama Kumud shvatiti da čak i sudbina želi da njih dvoje budu zajedno i da se ne razdvajaju. Bez brige, njihov Saras se vratio. Sa druge strane, Kumud plače zbog onoga što se upravo dogodilo. Anuška joj govori da je ovo možda njena (Kumudina) šansa da oživi svoj život. Kumud misli da je u pravu, konačno se nasmeje: “Učiniću da se Sarasu vrate sve naše ljubavne uspomene! Ako je ovo njegovo ponovno rođenje, on će voleti samo Kumud!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *