Shakti! Sestre 872. epizoda! Somija ustreli Vedanta!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 872. epizoda! Somija ustreli Vedanta!

By  | 

Sestre – 16. 10. 2019. – Somija ustreli Vedanta!

Prevod: Maja 😊

Harak Sing poručuje svima da potraže Hir. Viren, Ravi, Somija i ostali prisutni vrše pretres kuće. Arđun predloži da je Hir možda pošla onom drugom stranom i da je bolje da pođu tamo da je pronađu. Mahi prati Sohama i Hir, pa ih ugleda kako dolaze kod Vedanta koji sedi prerušen u sveštenika. Hir ga pita za Harmanov povratak, a ovaj je diže uvis i govori da će iščitati neke mantre na njoj. On se okrene i pođe, ali Soham ide za njim iako ga ovaj upozorava da se drži podalje i da će izgovoriti molitve za Hir. Hir viče da ne želi ništa, pa doziva svog batu Sohama da je spasi. Soham mu naredi da je pusti i ugrize mu nogu da ga spreči, pa uzme štap i krene da ga udara po nogama. Mahi pomisli da pomogne Vedantu u otmici Hir i užurbano dotrči tu govoreći Sohamu da ide da zovne ukućane tu.

Soham ode, a Mahi hvata Vedanta za ruku govoreći kao da pusti Hir i da neće otići ako je gurne. Vedant je odgurne i otrči, a Mahi pogleda ovo sa zadovoljnim osmehom. Malika se moli dok Arđun namerno odvodi Haraka i ostale na pogrešnu stranu, pa govori kako je zasigurno neko odveo Hir i Sohama sa sobom. Ovaj ga pita zašto mu plaća da ih čuva, a Somija predloži da traže u drugim pravcima. Arđun zaključuje u sebi da je Vedant već izvršio otmicu. Rohan se takođe moli, a Vedant beži sa Hir kad mu Viren i Harak Sing staju na put odlučno. Hir traži pomoć, a Vedant nalazi načina da pobegne.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *