Ekipa serije "Choti Sarrdaarni" snima u Srbiji!

Vesti

Ekipa serije “Choti Sarrdaarni” snima u Srbiji!

By  | 


Ekipa serije “Choti Sarrdaarni” snima u Srbiji!
O da, dobro ste pročitali! Ekipa poznate indijske serije “Choti Sarrdaarni” doputovala je za Srbiju! Glavni par iz serije, Sarabđit i Meher, izabrao je Srbiju kao destinaciju za svoj medeni mesec! Sa sobom su poveli i malenog Kevina Tak, preslatko detence koje glumi njihovog sina u seriji. Glumci i ostala ekipa, krenula je za Srbiju još 4. novembra i snimila potrebne scene. Epizode iz naše Srbije su počele da se emituju u Indiji od 18. novembra, a ekipa se već vratila u svoju rodnu Indiju. Avinesh Rekhi (Sarabđit) i Nimrit Ahluwalia (Meher), redovno su na Instagramu ubacivali slike sa raznih lokacija u Beogradu. Šetali su nezaobilaznom Knez Mihajlovom, Trgom Republike, plovili Dunavom… Neki Beograđani su ih zbunjeno gledali i verovatno se pitali ko su sad pa oni i šta snimaju. 😀 Nimrit na svom profilu ima čak i ceo jedan “highlight/naglasak” posvećen Srbiji, a kačeni su i “story-ji/priče” na istom. Naravno, morali su se dobro obući. Inače, u jednoj od epizoda, može se videti i Meherina vozačka dozvola, na kojoj piše ulica Ljutice BogdanaNA i Sremska Mitrovica. 😄
Da podsetimo, “Choti Sarrdaarni” je priča o Meher koja vanbračno ostaje trudna. Majka je uda za bogatog Sarabđita, udovca koji ima sinčića iz prvog braka. Meher se jako veže za malog, kao i on za nju. Međutim, Sarabđit nije ni svestan da je Meher trudna, ali mu ona to priznaje nakon venčanja. Serija dalje prati njihovu ljubavnu priču. Prikazuje se na Kolors televiziji. Promo snimak epizoda u Srbiji možete pogledati na vrhu stranice, a mini galeriju slika iz Srbije na narednoj strani! Nadamo se da se ekipa sjajno provela kod nas u gostima!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *